Kedves Látogató!

Nagyon sok cég hosszasan fejti ki gyakran azokat a dolgokat, aminek talán a töredéke igaz. Oldalunkat igyekeztünk úgy alakítani, hogy ne mennyiségileg, hanem minőségileg töltsük fel. Bizonyítani úgysem ezen az oldalon leírt szöveggel kell, hanem a valóságban egy-egy megrendelés esetén.

Cégünk fő tevékenységi köre a takarítás, tisztítás, kertgondozás. Cégünk tulajdonosai, illetve vezetői sok éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

Cégünk teljes mértékben felkészült a nagyobb ipari komplexumok, irodaépületek takarítására épp úgy, mint a társasházak, iskolák, rendelőintézetek, irodák takarítására.

Nagyon sok cég van ebben a szakmában, tudjuk, a Megrendelőknek éppen ezért nehéz a döntés, hogy melyik céget válassza!

Mi segítünk ebben! Elsődleges fontosságúnak tartjuk a korrekt árképzést!

Így mindenki elégedett! Ön korrekt áron kap meg egy minőségi szolgáltatást, mi pedig munkát tudunk biztosítani alkalmazottainknak!

Ügyfeleinkkel a takarítási tervet, az előzetes felmérések alapján közösen alakítjuk ki. Fő szempont, hogy a költségek átláthatóak legyenek, valamint a fizetendő díjért kapott szolgáltatások elvégzése számon kérhető és mérhető legyen. Így Megrendelőinkkel korrekt együttműködés és kölcsönös bizalom alakul ki!

Sokan azt gondolják, takarítani a legegyszerűbb dolog a világon!

Ez egyáltalán nem így van! Nagyon nagy odafigyeléssel és felelősséggel jár ez a munka.

Éppen ezért tevékenységünk során nagy hangsúlyt helyezünk az állagmegóvó, környezetkímélő technológiák alkalmazására, amelyek megfelelnek a magyar előírásoknak , valamint az Európai Uniós követelményrendszernek is eleget tesznek. 

Ezenkívül nagyon fontosnak tartjuk a szakmai képzéseket, hiszen egy-egy új gép, illetve tisztítószer bevezetése előtt ez elengedhetetlen.

Cégünk kulturált megjelenésű, jól kommunikáló takarító személyzettel rendelkezik, akik igényesek munkájukra és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek!

A takarítás minőségének megtartása érdekében munkatársaink munkálatait módszeresen és rendszeresen ellenőrizzük és az esetlegesen felmerülő problémák elkerülése érdekében Megbízóinktól is várjuk folyamatos visszajelzéseiket.

Munkatársaink által esetlegesen okozott károkért teljeskörű felelősséget vállalunk.

Elhivatott, hozzáértő csapatunk a nap 24 órájában rendelkezésre áll!

Ne habozzon, bátran tegyen próbára minket!